Parteneri

CMEB

Fundația ENSO

Fundația ENSO este o organizație non-profit, creată în 2011 de către un grup de profesioniști din domeniul IT&C. Ne propunem ca, prin activitatea noastră, să dăm posibilitatea tinerilor de a face ceea ce simt natural, de a-și urma chemarea, într-un mod armonizat cu realitățile sociale și profesionale.

Asociația Centrul Municipal pentru Dialog București

Asociația Centrul Municipal pentru Dialog București vine în sprijinul comunității Municipiului București aducând la aceeași masă trei categorii mari de actori: instituțiile publice, organizațiile economice și societatea civilă, astfel încât să putem organiza dezbateri publice la care să participe cetățenii și alte părți interesate, pentru a realiza un schimb de opinii pe marginea unor anumite subiecte.

Devino voluntar ACMDB!

Romania Pro Culture

România Pro Culture este o comunitate de agenți ai schimbării! Începem cu schimbarea noastră, influențăm comunitatea din care facem parte și continuăm cu transformarea orașului și a țării noastre.

Voluntar în Sport

Noi credem intr-o lume in care sportul va sprijini fiecare individ pentru a trece dincolo de limitele sale fizice si emotionale, dincolo de orice constrangere materiala sau financiara, pentru a contribui la indeplinirea idealurilor proprii si ale comunitatii din care face parte.

Devino Voluntar în Sport!

Fundația Dreptul la Educație

Fundația Dreptul la Educație este proiectul de CSR al OTP Bank România și administrează spațiul OK Center. Înființată în urmă cu cinci ani, Fundația oferă conținut educațional destinat copiilor și adolescenților (educație financiara și orientare în carieră), iar din anul 2017 promovează educația financiară și în rândul adulților prin intermediul programului Fitness Financiar.

OK Center

OK Center este primul centru din România dedicat educației financiare, atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți, care susține dezvoltarea organică a societății românești, printr-o abordare de învățare de la individ la comunitate, în ceea ce privește managementul financiar.