Parteneri

CMEB

Fundația ENSO

Fundația ENSO este o organizație non-profit, creată în 2011 de către un grup de profesioniști din domeniul IT&C. Ne propunem ca, prin activitatea noastră, să dăm posibilitatea tinerilor de a face ceea ce simt natural, de a-și urma chemarea, într-un mod armonizat cu realitățile sociale și profesionale.

Asociația Centrul Municipal pentru Dialog București

Asociația Centrul Municipal pentru Dialog București vine în sprijinul comunității Municipiului București aducând la aceeași masă trei categorii mari de actori: instituțiile publice, organizațiile economice și societatea civilă, astfel încât să putem organiza dezbateri publice la care să participe cetățenii și alte părți interesate, pentru a realiza un schimb de opinii pe marginea unor anumite subiecte.

Devino voluntar ACMDB!

Romania Pro Culture

România Pro Culture este o comunitate de agenți ai schimbării! Începem cu schimbarea noastră, influențăm comunitatea din care facem parte și continuăm cu transformarea orașului și a țării noastre.

Voluntar în Sport

Noi credem intr-o lume in care sportul va sprijini fiecare individ pentru a trece dincolo de limitele sale fizice si emotionale, dincolo de orice constrangere materiala sau financiara, pentru a contribui la indeplinirea idealurilor proprii si ale comunitatii din care face parte.

Devino Voluntar în Sport!