Campania #ElevModel

CMEB

Ce este #ElevModel?

Prin această campanie ne dorim să diseminăm, în cât mai multe medii posibile și către cât mai mulți elevi, drepturile și obligațiile pe care aceștia le au.

Deoarece vrem ca această campanie să fie una făcută de elevi pentru elevi, vă invităm să vă alăturați campaniei #ElevModel. Mai jos aveți modalitățile prin care vom încerca să ajungem la cât mai multe persoane, din cât mai multe medii.

În josul paginii găsiți și modalitatea de colaborare și implicare în campania #ElevModel, alături de formularul de înscriere pentru Biroul de Presă a CMEB.

Ce facem cu #ElevModel?

Postări pe social media despre drepturi, îndatoriri și activitatea de reprezentare a elevilor

Deoarece platformele de socializare sunt foarte folosite, atât de către elevi, cât și de către comunitate, vom crea o serie de postari informative despre drepturile și obligațiile elevilor, dar și despre Consiliul Elevilor.

Benzi desenate

Ne dorim să ajungem la cât mai mulți elevi, iar pentru că drepturile și îndatoririle sunt de multe ori foarte greu de înțeles, vom crea și o serie de benzi desenate prin care vom ilustra diferite contexte de încălcare a drepturilor și modalitățile prin care elevul în cauză a reușit să-și rezolve problema.

Cum devin #ElevModel?

Formulare

Vom lansa două chestionare:

  1. Formular de sesizări prin care ne pot fi semnalate abuzuri
  2. Formular pentru implicarea in campanie

Fii #ElevModel și sezizează o problemă din liceul tău!

Implică-te în campania #ElevModel completând formularul de mai jos

Biroul de Presă

Dacă ești un #ElevModel, activ, implicat și dornic de schimbare, alătură-te și tu super echipei de tineri care militează pentru o educație mai bună!

Căutăm pasionați de fotografie, design, artă, scriere, web sau orice altă pasiune crezi că ne-ar putea ajuta. Hai și tu!