Consiliul Municipal al Elevilor

Masa siguranței

Datele evenimentului

Data desfășurării: 30 ianuarie 2023

Locația: Fundația Municipală pentru Tineret a Municipiului București

Număr participanți: 60 elevi

Despre eveniment

În data de 30 ianuarie 2023, cu ocazia ”Zilei Internaționale a Nonviolenței în Școală”, Consiliul Municipal al Elevilor București, în parteneriat cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, prin Serviciul Siguranță Școlară și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, organizează un eveniment cu scopul de a doborî barierele dintre elevi și instituțiile publice care se luptă cu violența fizică și bullying-ul din mediul școlar.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme cu privire la combaterea violenței, prevenirea criminalității și lupta împotriva fenomenului de bullying, existând și ateliere tip Q&A dedicate elevilor.

Printre instituțiile care vor lua parte la acest eveniment se numără: Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională, Federația Națională a Asociațiilor de Părinți din Învățământul Preuniversitar București, Salvați Copiii România și UNICEF România.

Acest demers are ca scop consolidarea relațiilor elev-școală-familie-instituțiile cu atribuții în domeniu. Celebrează ziua de 30 ianuarie conștient ! 

Galerie foto

Parteneri