Consiliul Municipal al Elevilor

SucCES în Educație

Datele evenimentului

Data desfășurării: 27 aprilie 2023

Locația: Fundația pentru Tineret a Municipiului București

Număr participanți: 35 elevi

Despre eveniment

În data de 27 aprilie 2023, la Fundația pentru Tineret a Municipiului București, am organizat proiectul “SucCES în Educație”.

Acest proiect a avut ca obiectiv principal să reunească elevii pentru un schimb de bune practici cu privire la incluziunea socială a persoanelor cu cerințe educaționale speciale.

Discuțiile principale care au fost abordate sunt: asigurarea echilibrului emoțional al copiilor cu CES, ce intervenții are legea și cum îi poate proteja și, nu în ultimul rând, proiectele cu și despre aceștia, care pot fi implementate la nivelul oricărei unități de învățământ.

Printre participanții la discuțiile libere s-au numarat: Iuliana Constantinescu de la FNAP-Edu Part, Ioana Tatavura, reprezentant al Asociației Coordonate Umane și Daniela Năstase, o membră a Asociației Taxiul cu Bomboane, asociație preocupată de nevoile copiilor cu CES.

Săptămâna aceasta a fost despre incluziunea socială a copiilor cu cerințe educaționale speciale, însă noi considerăm că fiecare zi poate fi despre ei! 

Galerie foto

Parteneri

Fundația pentru Tineret a Municipiului București